HOME
EDITIES
RUBRIEKEN
ARTIKELEN

Nr 8 / februari 2017
Als je iets niet begrijpt, vraag dan om hulp en werk samen met jouw klasgenoten. Met elkaar kom je er meestal wel uit.
Openbare Daltonschool Overschie / Phiby

Lees het volledige artikel

BOOR verzorgt het openbaar (speciaal) basisonderwijs, (voortgezet) speciaal onderwijs en voortgezet onderwijs in Rotterdam en omstreken.‘Iedereen dacht al dat ik later juf zou worden'

Kirsten Radder: Pabo-student, LIO-er en onderwijsassistent

17 februari 2017

‘Alleen wist ik het zelf nog niet’, zegt de twintigjarige leraar in opleiding. Maar, zo bevestigt ze nu ze haar pabo bijna heeft afgerond, ‘iedereen’ had gelijk. Kirsten Radder kwam door haar minor over passend onderwijs bij basisschool de Kruidenhoek in Ommoord terecht en geeft er nu twee dagen per week les aan de bovenbouw. Naast haar LIO-stage én het schrijven van haar afstudeerscriptie.

Lees het volledige artikel

‘Iedereen zei dat ik later juf zou worden’

Een vroege leerling die nog niet wist wat ze wilde doen na de havo. Na een snuffelstage op een basisschool besloot ze toch maar de pabo te gaan doen. Het bleek een schot in de roos. Een minor over passend onderwijs bracht haar naar de Kruidenhoek in Ommoord. Kirsten Radder vond de school zo leuk, dat ze naast haar LIO-stage besloot twee dagen les te geven aan de bovenbouw als onderwijsassistent tot de zomervakantie. Na haar reis naar Zuid-Afrika zoekt ze een vaste baan. Wellicht weer bij BOOR?