HOME
EDITIES
RUBRIEKEN
ARTIKELEN


LEERLING


› “Die profielswitch heeft mijn leven positief veranderd”
Floris van Leijen is Havo-scholier van Mytylschool De Brug. Met ‘zijn' groepje sleepte hij afgelopen zomer een mooie prijs van de Gemeente Rotterdam in de wacht! Hij heeft geleerd dat er zoveel meer kan dan hij voor mogelijkheid hield.

VERSTERKEN DOOR VERNIEUWING


› Nelson Mandela in een nieuw jasje
Basisschool Nelson Mandela heeft sinds de start van 2024 een gloednieuw schoolgebouw. Een mooi, duurzaam en comfortabel gebouw met een tribunetrap geschikt voor musicals, schoolfeesten en andere bijeenkomsten. Voor leerlingen en medewerkers een feestje!

STERKE SCHOLEN DOOR EEN STERKE ORGANISATIE


› Iedere week een ander soort gym op het Libanon
Op het Libanon Lyceum bepalen de leerlingen zelf wat ze tijdens de gymles doen. Dat kan dankzij ‘Swapgym'. Het inspireert, motiveert en brengt leerlingen met elkaar in contact. Docent lichamelijk opvoeding Petar Stoskovic geeft uitleg over 'Swapgym'.

ONTVANG HET BOOR iMAGAZINE

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen BOOR? Laat dan hier uw gegevens achter en ontvang regelmatig het BOOR iMagazine. Laat u inspireren! 

CONTACTINFORMATIE

Stichting BOOR 

Schiekade 34

3032 AJ Rotterdam

Postbus 23058 
3001 KB Rotterdam 

T 010-2540800

info@stichtingboor.nl 
www.stichtingboor.nl

COLOFON

Regelmatig bundelen wij de nieuwste artikelen in een BOOR iMagazine. Deze verspreiden wij digitaal onder de medewerkers en relaties van BOOR.

Redactie
Loes Koolhof en Mariëlle Broekhuizen.

 

Tips?

redactie@stichtingboor.nl 

 

Archief

Het BOOR iMagazine verscheen ooit in gedrukte vorm. Bekijk hier het archief.